petra björstad blogg » bilder och mer...

Prisinformation

Här finner ni lite prisinformation på mina barnfotograferingar.

Bröllopsfoto: Lägg mig ett mail för aktuell prislista.

Fötetagsfotografering: Kontakta mig gärna för offert.

info@petrabjorstad.se

 • Jenny Buch17 november, 2013 - 02:52

  Hej!

  Vi gifter oss lör den 1 feb 2014 och letar efter en porträttfotograf. Vi gillar dina foton och därför undrar vi om du kan den dagen och vad du tar för pris för bröllopsporträtt och vad som ingår i priset.

  Mvh JennyReplyCancel

 • Elin Carlson19 november, 2013 - 09:40

  Hej Petra,
  jag hittade till din hemsida via min vän och kollega Annika Munther, som varmt rekommenderar dig som fotograf. Har kikat runt lite och tycker mycket om dina bilder 🙂

  Jag och min sambo ska gifta oss den 2 januari och önskar fotograf till detta. Har du möjlighet denna dag? Vi gifter oss i Släps kyrka kl 14 och det blir en enkel vigsel med bara vi två och barnen. Sedan åker vi till Vann i Lysekil.

  Med vänlig hälsning
  Elin CarlsonReplyCancel